Cadourile promoţionale pot fi folositoare

  • Post author:
  • Post category:Superblog
  • Reading time:6 mins read

Să v-o spun pe aia dreaptă: pe mine mă enervează la culme campaniile de promovare agresive.

În primul rând, detest flyerele care ajung în cutia poştală şi le arunc de fiecare dată cu aceeaşi pasiune la coşul de gunoi. În al doilea rând, mă întreb cu ce-am greşit de fiecare dată când îmi ajung în inbox fel de fel de emailuri publicitare pe care nu le-am solicitat. Acestea sunt campaniile publicitare care nu au efect pozitiv în ceea ce mă priveşte. Dacă te afli printre cei care le practică, sigur m-ai pierdut.

După terminarea facultăţii am cochetat cu retailul şi am învăţat noţiuni de bază despre marketing şi promovare, dacă pot să le numesc aşa. La vremea aceea nu cred că era, în cadrul companiilor mici, vreun angajat responsabil cu strategii de marketing şi publicitate. În schimb, aşteptările şefilor de la angajaţi erau în mare parte irealiste. Vânzătorul trebuia să fie magician. Un soi de erou, pregătit oricând să salveze brandul şi eventual să îl şi promoveze rapid, pentru a se vedea rezultatele în cel mai scurt timp.

Am fost erou de multe ori, chiar dacă până la urmă şefii au fost cei care nu au mai găsit resursele necesare să susţină ascensiunea. De atunci am rămas cu un gust amar.

Vremurile s-au schimbat şi oamenii de afaceri ştiu că publicitatea, fie ea în mediul virtual (pe reţelele sociale şi nu numai) sau în offline sub diferite forme (târguri, expoziţii, evenimente) este extrem de importantă pentru promovarea brandului.

Acum sunt la modă campaniile promoţionale WOW, ce includ cadouri personalizate cu logoul şi/ sau mottoul companiei tale. S-a demonstrat că această formă de publicitate are un impact mai mare asupra potenţialilor clienţi şi parteneri (sursă: Blog Today Advertising).

Iată câteva exemple:

Sacoşe textile

Cadourile promoţionale

Pe lângă faptul că sunt reutilizabile şi durabile, sacoşele se află negreşit pe lista cadourilor promoţionale de oferit. Acordă importanţă atât mesajului personal pe care vrei să îl promovezi, cât şi clientului şi toată lumea va avea de câştigat.

Pixuri din bambus

Cadourile promoţionale

Îmi amintesc că am primit acum doi ani un pix din bambus cu ocazia Zilei Narciselor. Am fost foarte încântată şi mi-a plăcut atât de mult încât era singurul pix pe care îl mai foloseam.

Încărcător wireless

Asigură-te că angajaţii tăi beneficiază de un spaţiu de lucru organizat. Oferă-le aceste cadouri promoţionale ECO. În acest fel, nu vei îmbunătăţi doar performanţa, ci te vei asigura că nu vor rata niciunul dintre apelurile tale.

Memorii USB securizate cu amprentă digitală

Stocarea datelor pe memorii USB nu a fost nicicând mai sigură. Spune “adio” modelelor învechite!

Agende din piele reciclată

Cadourile promoţionale

Agendele sunt în continuare obiecte importante în viaţa oricărei persoane organizate. Oricât de mult am încerca să digitalizăm totul, unele informaţii se scriu în continuare doar pe agende.

Îmi lipsea rolul de erou, aşa că am decis să fiu #SuperErouToday. Cadourile promoţionale pot fi folositoare, nu-i aşa?

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2020, proba 7
Sursă foto: Today Advertising

Leave a Reply