Cele mai importante 7 piese din garderoba de toamnă

  • Post author:
  • Post category:Superblog
  • Reading time:5 mins read

Anul acesta a trecut mai repede decât mă aşteptam. Amintirea ultimelor zile frumoase dintr-o vară târzie a fost alungată de vântul tăios şi norii negri apăruţi de nicăieri. Anotimpul meu preferat a trecut, vacanţa a fost mult prea scurtă şi toamna e deja aici.

În timp ce-mi savurez ciocolata caldă, mi-am propus să vă vorbesc despre cele mai importante 7 piese din garderoba de toamnă. Ele mă vor ajuta să combat frigul şi să fac faţă vremii capricioase.

Cardiganul

garderoba de toamnă
Sursa: Answear.ro

Sunt multe zilele în care nu am nevoie decât de un cardigan pentru a mă simţi confortabil. Purtat cu o maletă sau chiar cu un tricou, atunci când vremea o permite, cardiganul este piesa de care mă despart cu greu pe toată durata sezonului rece.

Geaca

Nici geaca nu poate lipsi din garderoba mea. Prefer gecile cu glugă, matlasate, impermeabile, pentru momentele în care uit să-mi iau umbrela. Cu vremea schimbătoare a Irlandei nu e de glumit.

Sneakerşii

Sursa: Answear.ro

Sneakerşii albi din colecţia Vagabond sunt piesa clasică care nu poate lipsi din garderoba mea, indiferent de anotimp. Îi pot purta în fiecare zi, atât cu blugi, cât şi cu rochii tricotate.

Blugii

Blugii se află printre piesele mele vestimentare preferate încă din adolescenţă. Am renunţat la ei în perioada sarcinii şi încă o vreme după. Îmi era din ce în ce mai greu să găsesc o pereche în care să mă simt bine. Până toamna asta, când am redescoperit blugii elastici. M-am îndrăgostit şi cred că vor fi noii preferaţi în perioada următoare.

Rochiile tricotate

Foarte rar prefer rochiile în locul pantalonilor, dar am câteva rochii tricotate în garderobă de care mi-a fost dor şi pe care am evitat să le mai port pentru a nu scoate prea tare în evidenţă urmele lăsate pe corpul meu de sarcină. Aceste rochii au avantajul de a putea fi purtate cu încălţăminte sport şi de aceea le iubesc.

Maletele

Deşi, la prima vedere, maletele par un obiect vestimentar simplu, eu reuşesc mereu să obţin cu ajutorul lor un outfit nemaipomenit. Oversized sau strânse pe corp, nici nu mai are importanţă. Spun “da” fără să mă gândesc de două ori.

Eşarfele şi bentiţele – accesoriile sezonului

Sursa: Answear.ro

Nu ţin neapărat să-mi accesorizez ţinutele, însă odată cu venirea toamnei nu prea mă mai pot lipsi de eşarfe şi bentiţe, pe care le aleg pentru confortul termic. De exemplu, şalul de la Medicine, confecţionat din tricot gros, este ceea ce caut şi se află deja în wishlist pe Answear.ro.

Iată articolele vestimentare ce nu pot lipsi din garderoba de toamnă. Ale voastre care sunt?

*Articol scris pentru SuperBlog 2020

Dacă ţi-a plăcut articolul meu, dă-mi de ştire într-un comentariu. Dacă vrei să fii la curent cu noutățile, urmăreşte-mă pe Facebook.

This Post Has One Comment

Leave a Reply