What’s in my mind după participarea la podcastul #VoceaSuperBlog?

 • Post author:
 • Post category:Superblog
 • Reading time:4 mins read

Azi plânge cerul şi eu nu simt nevoia să fac altceva decât să scriu un articol, un soi de behind the scenes sau, mai degrabă, what’s in my mind după participarea la podcastul #VoceaSuperBlog.

N-am avut ocazia să particip la unul până acum, aşa cum nici nu m-am înregistrat vreodată, să ştiu dinainte cum se simte sau cum se aude vocea mea. Când mi-a trimis Claudia invitaţia, pe lângă faptul că m-am simţit onorată, mi-am pus şi întrebări ca: Oare ce-aş putea eu să transmit lumii? Cum aş putea să inspir pe cineva? Ce-ar putea să înveţe de la mine oamenii care mă ascultă? Am aşteptat un răspuns la toate aceste întrebări şi nu cred că l-am găsit. În schimb, mi-am luat inima în dinţi şi am acceptat să purtăm o conversaţie spontană. Doar aşa aş fi putut.

Am început cu emoţia şi neliniştea unui copil care nu ştie încotro se îndreaptă, sentimente care nu ajută întotdeauna. Păşeam într-o lume necunoscută, însă Claudia, cu experienţa ei, cu o doză generoasă de calm în privire, m-a ghidat cu mult tact şi mi-a dat un sentiment de familiaritate.

Ce-am învăţat din această experienţă?

Am învăţat că emoţiile mă determină să mă repet într-o oarecare măsură. Mă fac să mă limitez la câteva cuvinte cu care să jonglez la nesfârşit. Iar pentru mine, cel mai mare critic al meu, toate astea au bătut la ochi. :)) Se simte momentul în care au plecat emoţiile şi eu m-am liniştit.

Am învăţat că nu e cazul să mă feresc de camere. Per ansamblu, rezultatul este minunat şi eu abia aşteptam să trimit link-ul oamenilor dragi mie, celor pe care îi simt aproape de inima mea, cu care m-am întâlnit face to face sau doar virtual deocamdată.

Am învăţat că pot să spun lucrurilor pe nume, fără să dau impresia că mă victimizez. Am avut dintotdeauna o reţinere să fac asta şi a dispărut în perioada în care n-a mai contat părerea celorlalţi despre mine. Nu mai vreau să impresionez pe nimeni. 😀

Ce-am aflat nou?

Am aflat că sunt o persoană “pasională”. Cuvântul “pasiune” a câştigat premiul de popularitate din partea mea în urma podcastului. :)) “Curajul” e pe locul doi, dar iată că nu vine singur. Vine la pachet cu satisfacţii.

Am aflat multe lucruri noi despre mine, în special ca autenticitatea şi spontaneitatea sunt două dintre cele mai valoroase calităţi pe care le pot avea.

Am aflat că oamenii dragi sunt mândri de mine. Unii n-au știut să o spună cu subiect şi predicat până acum.

Una peste alta, sunt recunoscătoare pentru oportunitate şi nu pot decât să mă bucur că am avut şansa de a lansa în lume o părticică din mine, esenţa mea, convingerile mele.

Dacă n-aţi avut ocazia să mă urmăriţi, aici mă găsiţi.

This Post Has 6 Comments

 1. Diana

  A ieșit minunat, ca tine ❤️ Sper să ne vedem și offline cândva ?

  1. Rox

   Sansele sunt mari, Diana ? Multumesc ca-mi esti mereu alaturi!❤️

 2. Marin Mirela

  Mi-a plăcut, dar nici nu mă așteptam la altceva venind din partea ta.
  Felicitări! Mă bucur că te-am ”cunoscut” și, cine știe, poate viața ne rezervă surpriza de a ne întâlni.
  Succes în orice îți propui!

  1. Rox

   Mulțumesc, asemenea, Mirela! Cum ii spuneam si Dianei mai sus, sansele sunt mari. Eu cred ca ne vom vedea curand. ❤️

 3. Cred ca nu am ascultat ceva mai plin de energie de ceva timp. Poate ar trebui sa te mai ia si altii la intrebari audio sau video 😀

  1. Rox

   Multumesc, Georgiana! Inca n-ai vazut/auzit/simtit tot. Pot mai bine de-atat ? A fost prima data pentru mine si m-am fastacit. ?

Leave a Reply