Superbloggeri la întâlnire la Hotel Opal

  • Post author:
  • Post category:Superblog
  • Reading time:4 mins read

Bun găsit! Mi se pare că a trecut o veşnicie de când nu mi-am mai scris gândurile pentru a le trimite în lume. Se vede praful şi de la voi? Sau doar de la mine?

Am avut o perioadă foarte aglomerată şi tocmai asta mă determină să mă aşez câteva momente în fata laptopului, poate poate mă mai destind şi eu puţin. Vreau să vă povestesc cu bucurie că am ajuns şi eu, în sfârşit, la Gala SuperBlog. Nu ştiaţi? Vă spun: a avut loc în weekendul 10-12 iunie, la Hotel Opal Cap Aurora. Am plecat de acolo de mai bine de două săptămâni, dar timpul s-a scurs rapid şi, deşi n-am avut nicio penalizare în timpul participării mele la SuperBlog, o primesc acum. Pe bună dreptate. Probabil că sunt ultima care povesteşte despre gală.

Weekend-ul acela, oh!, a fost vacanţa noastră mult aşteptată. Am fost atât de nerăbdători încât am plecat cu o zi mai devreme de acasă. Nu ştiam nici unde o să ne cazăm în prima noapte şi nici că nu vom avea soare să ne bucurăm de plajă, dar aventura-i aventură. Şi, sincer, nici nu prea ne-a păsat că vremea n-a ţinut cu noi. Scopul a fost altul: să ajungem la întâlnirea cu superbloggerii.

La Hotel Opal ne-am cazat pentru prima dată anul acesta şi pot spune că atât staţiunea, cât şi hotelul sunt perfecte pentru o escapadă pe litoralul nostru. Hotelul s-a deschis oficial pentru turişti în ziua precedentă galei, aşa că am avut plăcerea să fim cazaţi în camere proaspăt renovate, spaţioase, foarte primitoare, curate şi cu miros de mobilier nou.

Pentru familiile cu un copil am o recomandare: alegeţi cameră dublă superioară, au şi fotoliu pat unde poate dormi copilul. +1 pentru Hotel Opal, chiar dacă de obicei copiii mici pot dormi cu părinţii în pat, care este destul de spaţios. Dar dacă se poate mai bine, de ce nu?

Cred că singurul lucru care m-a deranjat a fost apa de la duş, a cărei temperatură nu o potriveam nicicum.

Şi totuşi ce importanţă mai are dacă experienţa, per ansamblu, a fost una extraordinară? Dacă am cunoscut atâţia oameni frumoşi încât mi-e şi frică să dau nume, ca nu cumva să uit pe cineva? Dacă serile petrecute pe terasă, la poveşti, fac mai mult decât o mie de cuvinte?

De la Gală n-am plecat cu mâna goală: am primit un ser de hidratare pentru ten de la Allurene şi un set cu o cremă hidratantă antipoluare şi o mască detoxifiantă peel off cu cărbune marca Aslavital, pe care încă nu am reuşit să le testez.

Cât despre speech-ul meu, atât mai ţin minte: emoţiile şi un microfon pe care voiam să îl pasez repejor Claudiei. Trebuie să mă uit pe înregistrare ca să-mi aduc aminte ce v-am spus. Cresc eu ”mare” şi poate trec şi emoţiile în timp.

Rămân cu amintiri plăcute şi cu gândul la voi, dragi superbloggeri. V-am pupat şi pe data viitoare!

Dacă ţi-a plăcut articolul meu, dă-mi de ştire într-un comentariu. Dacă vrei să fii la curent cu noutățile, urmăreşte-mă pe Facebook.

This Post Has One Comment

Leave a Reply